« بهترین راه برای آمرزش گناهان!3روز آخرماه شعبان وثواب های بیکران »

نکاتی ساده درباره روزه داری

نوشته شده توسطمدیریت استانی لرستان 5ام تیر, 1393

 


 

روزه‮‌‬داران‮ ‬چه‮ ‬مواد‮ ‬غذایی‌ای‮ ‬مصرف‮ ‬کنند‮ ‬تا‮ ‬دچار‮ ‬افت‮ ‬ناگهانی‮ ‬قند‮ ‬خون‮ ‬نشوند‬؟

هدف اصلی این است که در طول ساعات ابتدایی روز که افراد بیشترین توان را در انجام کارهای فیزیکی یا ذهنی خود دارند، غذای اصلی مغز یعنی قند گلوکز تأمین شود. اگر‮ ‬روزه‮‌‬داران‮ ‬بخواهند‮ ‬که‮ بهترین بازده را در ساعات‌ماه مبارک رمضان داشته باشند‮ ‮‬و در طول روز دچار نوسانات قند خون نشوند‮، ‮‬بهتر‮ ‬است‮ به جای مصرف مواد غذایی گوشتی در وعده سحر، از مواد غذایی نشاسته‌ای نظیر سیب‌زمینی، نان، به‮ ویژه‮ نان سبوس‌دار نظیر نان سنگک، برنج و به‌خصوص ماکارونی استفاده کنند‮. ‮‬نان‮ ‬سنگک‮ ‬به‮ ‬دلیل‮ ‬دارا‮ ‬بودن‮ ‬سبوس‬، ‮‬کمتر‮ ‬روزه‮‌‬داران‮ ‬را‮ دچار‮ ‬افت‮ ‬ناگهانی‮ ‬قندخون‮ ‬می‌‌‬کند‮. ‬روزه‮‌‬داران‮ ‬باید‮ ‬توجه‮ ‬داشته‮ ‬باشند‮ که استفاده از قندهای ساده نظیر شله‌زرد، حلوا، قندوشکر، شیرینی، مربا و عسل، ‮زولبیا و بامیه به سرعت‮ سبب افت قند خون می‌شود‮ ‬و‮ ‬فرد‮ ‬روزه‮‬د‬ار در همان ساعات ابتدایی روز دچار افت قند خون شده و این‮ ‬مسئله‮ سردرد و عدم‌تمرکز را در طول روز به‮ ‬دنبال‮ ‬خواهد‮ ‬داشت‮. نان و پنیر کم نمک با سبزی یا گردو، خرما، کشمش و شیر از بهترین خوردنی‌ها برای سحر محسوب می‌شود زیرا علاوه بر حجم‌کم دارای قوت بسیار است‮.


فرم در حال بارگذاری ...