« قاصدک: خبر از سلامتی آورده!حاضر جوابی طفل »

چربی سوزهای طبیعی

نوشته شده توسطمدیریت استانی لرستان 4ام تیر, 1392

 همه افرادی که به فعالیت ورزشی می پردازند، تلاش می کنند ميزان چربی خود را کاهش می دهند اما برخی افراد با وجود ورزش و رعایت کردن رژیم غذایی نتیجه دلخواه را به دست نمی آورند. در این میان مواد غذایی وجود دارد که چربی را می سوزاند. در ادامه مطلب به برخی از این مواد غذایی اشاره می کنیم.



آواکادو

این میوه مانند مغز میوه، دانه کتان و روغن زیتون حاوی تک چربی اشباع نشده است و از رسوب چربی دور شکم پیشگیری می کند. زنانی که برنامه غذایی سرشار از تک چربی اشباع نشده به میزان هزار و 600 کالری اتخاذ می کنند، طی یک ماه یک سوم چربی شکم را از دست می دهند.

سفیده تخم مرغ

تمامی خواص پروتئین را دارد. از بافت عضله محافظت می کند و برای هضم شدن نسبت به کربوهیدرات های ساده و چربی به کالری بیشتری نیاز دارد. در بررسی های اخیر، مشخص شد افرادی که مصرف پروتئین سالم خود را به 25 تا 30 درصد افزایش دادند، چربی شکم بیشتری کم کردند و مصرف کلی کالری نیز در آن ها کاهش پیدا کرد. منابع خوب دیگر پروتئین ماهی، سویا و گوشت مرغ است.

چای سبز

طی یک بررسی افراد بزرگسالی که اضافه وزن داشتند با مصرف چای سبز و ورزش طی 3 ماه 7.7 درصد چربی شکم را از دست دادند. ترکیب فیتوکامیکال موجود در چای سبز روند سوخت و ساز بدن را سرعت می بخشد و باعث سوخت چربی می شود.

غلات سبوس دار

به نقل از سایت «نیوزویک» در تحقیقات دانشمندان آمریکایی مشخص شد، بزرگسالان مبتلا به چاقی که روزانه 4تا7 وعده غلات سبوس دار را در برنامه غذایی خود گنجانده بودند، دو برابر بیشتر از افرادی که غلات تصفیه شده مصرف می کردند، چربی شکم را از دست دادند. غلات سبوس دار، میزان انسولین را کاهش می دهد و باعث سوخت چربی شکم می شود. مصرف جو دوسر، برنج قهوه ای، پاستای سبوس دار و … توصیه می شود.

سرکه

افزودن سرکه به غذا، توان بدن را برای سوخت چربی افزایش می دهد. نتایج بررسی ها نشان می دهد، افرادی که 2 بار در روز مخلوطی از 3قاشق غذا خوری سرکه و یک لیوان آب را مصرف می کنند پس از 12 هفته چربی دور شکم آن ها کاهش می یابد.

گوجه فرنگی داغ

محققان می گویند، افرادی که به میزان بالا آنتی اکسیدان کاراتینوئید، بتاکاروتن، آلفاکاروتن و لیکوپن مصرف می  کنند، دارای کمر باریک تر و چربی کمتر احشایی هستند. گوجه فرنگی حاوی تمامی آنتی اکسیدان های یاد شده است و در صورت حرارت دیدن میزان لیکوپن موجود در آن افزایش پیدا می کند و بدن این ماده مغذی را بهتر جذب می کند.

تمشک

میزان آنتی اکسیدان در این میوه نسبت به توت فرنگی 50درصد بیشتر است. نوعی آنتی اکسیدان به نام «کیتونز» موجود در این میوه توتی، مانع از افزایش چربی در کل بدن و چربی احشایی می شود. علاوه برآن، «آنتوسیانین»نوعی آنتی اکسیدان دیگر موجود در تمشک، پس از مصرف یک غذای پر نشاسته میزان قند خون را کاهش می دهد و در نتیجه در کنترل اشتها موثر است.

روغن نارگیل


به علت بالا بودن میزان چربی اشباع شده در روغن نارگیل، این روغن، محبوبیت زیادی ندارد. اما اخیراً محققان می گویند روغن نارگیل تاثیر چشمگیری در سوزاندن چربی دارد. زنجیره های متوسط اسیدهای چرب موجود در این نوع روغن، وزن بدن را کاهش می دهد.



فرم در حال بارگذاری ...


 
مداحی های محرم