« عادت بدی که استعداد راکم می کند!توجه به دو نکته ،همه مشکلات راحل خواهد کرد! »

چربیهایتان را با دارچین آتش بزنید!

نوشته شده توسطمدیریت استانی لرستان 15ام بهمن, 1393

 


دارچین، یکی از پرکاربردترین ادویه‌های موجود است که در غذاهای گوناگونی مورد استفاده قرار می‌گیرد. دارچین، ادویه محبوب سرآشپزهاست که علاوه بر خوش‌طعم کردن غذاها، به بدن در کاهش وزن، کمک شایان توجهی می‌کند.

 


دارچین

تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف دارچین، سوخت‌وساز (متابولیسم) بدن را بهبود بخشیده و افزایش می‌دهد. یافته‌های حاصل شده از این تحقیقات نشان می‌دهند که مصرف روزانه یک‌چهارم قاشق چای‌خوری از این ادویه، سوخت‌وساز (متابولیسم) بدن را تا 20 بار فراتر از توانایی طبیعی بدن افزایش می‌دهد و به بدن اجازه می‌دهد تا چربی و کالری‌های ذخیره شده را با سرعت بیشتر و کارآمدی بهتری بسوزاند. در حقیقت، هنگامی‌که سوخت‌وساز (متابولیسم) بدن افزایش می‌یابد، بدن این توانایی را پیدا می‌کند که برای انرژی خود، از چربی ذخیره شده در سلول‌ها استفاده کند. اگر بدن افراد دارای رژیم، از سوخت‌وساز (متابولیسم) پایینی برخوردار باشد، بدن آن‌ها نمی‌تواند چربی ذخیره شده را بسوزاند، در نتیجه، وزن آن‌ها افزایش یافته یا به عبارتی، وزنی از دست نمی‌دهند.

بر اساس مطالعات، هنگامی‌که دارچین را با غذا مصرف کنیم، نه‌ به‌صورت جداگانه، به بدن کمک می‌کند تا قند ذخیره شده را بهتر و کارآمدتر بسوزاند و در نتیجه‌ی این کار، سطح قند خون کاهش می‌یابد. با کاهش یافتن سطح قند خون، بدن می‌تواند سطوح انرژی، میل به غذا و سیگنال‌های گرسنگی خود را تنظیم کند. علاوه بر این، تمایل بدن برای ذخیره چربی را نیز کاهش می‌دهد. با فوایدی که به خاطر افزایش سوخت‌وساز (متابولیسم) و تعادل قند خون نصیب بدن می‌شود، دارچین در نهایت به سلول‌های چربی درون بدن کمک می‌کند تا نسبت به سطح انسولین خون، پاسخ‌ده و دارای عکس‌العملی سریع باشد؛ و نتیجه‌ی این پاسخ‌دهی، فوایدی است که از سوزاندن چربی و کاهش وزن به دست می‌آید.

صفحات: 1·


فرم در حال بارگذاری ...