« احکام و شیوه قرض دادن در بیان شرع مقدسحجاب یعنی: بی نیازم از هر نگاهی جز نگاه خدا »

تقوا شاخص و معیار مشی عملی مؤمن در جامعه انسانی

نوشته شده توسطمدیریت استانی لرستان 22ام تیر, 1395

مثال زندگی انسان مانند یک جاده در دنیای حقیقی است، گفت: جاده‌ها می‌تواند مسیری برای رسیدن به مقصد باشد؛ چنانچه که همین جاده گاهی مقدمه‌ای برای مشکلات بزرگ اجتماعی و فردی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مانگاری تعالی بهشت یا دره جهنم را متناسب به عمل‌کرد مؤمن در مسیر زندگی عنوان کرد و گفت: مؤمن اگر در مسیر زندگی تقوا را رویکرد زندگی فردی و اجتماعی خود قرار دهد می‌تواند مقدمه سعادت بشریت را فراهم کند؛ این در حالی است که دوری از تقوا دامن گیر فرد و اجتماع اسلامی است.

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه در جاده زندگی تقوا باید مبنای عمل‌کرد انسان مؤمن قرار گیرد، اظهار کرد: مؤمن قطعاً با رعایت تقوا در مسیر زندگی به رستگاری دست می‌یابد و قرآن این حقیقت را ضمانت کرده است.

رییس مؤسسه روایت سیره شهدا عافیت طلبی در زندگی مؤمن را شاهراه زندگی برای مؤمن توصیف کرد و گفت: تقوا در ساحت عافیت معنای ویژه ای دارد؛ بر این اساس تقوا در هر حالتی از زندگی مؤمن اقتضائات خاص خود را دارد که باید مؤمن به آن توجه جدی داشته باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ماندگاری واجبات شرعی را سربالایی و دست اندازهای جاده تقوا توصیف کرد و گفت: گاهی اوقات انسان در زندگی خود با سراشیبی مواجه می‌شود که باید از آن برحذر باشد؛ بر این اساس در مدل های سخت و فریبنده گناه انسان با تقوا از خود مقاومت نشان می دهد.

وی در آخر مصائب زندگی را نشانه‌های امتحان و آزمایش های الهی دانست و گفت: امتحانات سخت همان گردنه های سخت زندگی مؤمن است؛ بر این اساس در فتنه‌ها همیشه بیشترین ریزشها از سوی خواص اتفاق می‌افتد این در حالی است که انتخاب‌ها مؤمن در مسیر زندگی نقش پل را ایفا می‌کنند تا در مسیر های حساس زندگی مسیر سرنوشت سازی را برای او رقم بزنند./ رسا


فرم در حال بارگذاری ...